onsdag 21 november 2007

Julshoppa på nätet

Eftersom jag och familjen drar iväg till Stockholm imorgon bitti blir det blogg-paus i några dagar. Det blir ingen shoppingresa i första hand (några butiker ska vi nog hinna med), utan en kombinerad museum-/träffasläkten-resa. Någon frågade om vi tänkt handla julklappar där, men jag har blivit mer och mer nätshoppare för varje år som går. Det är ganska smidigt att sitta i soffan och göra klart julklappsinköpen och sedan bara behöva strosa på stan, ta en fika och njuta av julstämningen. För min del gör det julen mer "fröjdefull". Nu när Clas Ohlson kommit till stan blir det nog ändå så att jag måste bära hem några paket själv istället för att låta brevbäraren göra jobbet. Där kan man verkligen hitta saker till hela familjen. De har visserligen en nätbutik också men den är inte så bra, tycker jag. Man får ingen riktig uppfattning om vilket utbud de har och varken text eller bild säger så mycket. Däremot vill jag dela med mig av mina bästa nätshoppartips. Håll till godo och ha en trevlig helg!

/Martina

http://www.hikmet.se/ (leksaker levererade inom en vecka mot förskottsbetalning, frakt 50:- oavsett hur mycket det väger, billigt lego)
http://www.adlibris.se/ (böcker levererade inom en vecka, fraktfritt)
http://www.cdon.com/ (skivor, filmer, tv-spel)
http://www.silvret.se/ (silversmycket, har aldrig provat att beställa men har många snygga smycken, lättöverskådlig sida och hyfsade priser)
http://www.formodesign.se/ (designprylar till hemmet, färdiginslaget om man vill, aldrig provat att beställa men de har fantastiska och nästintill oemotståndliga bakformar bara priset hindrar mig ifrån att köpa allihop)
http://www.designonline.se/ (mer designprylar, lite tristare sida än den förra, aldrig provat att beställa, OBS! fraktfritt om man handlar för mer än 500:- före 25/11)
http://www.bluebox.se/ (alltmöjligt för alla åldrar, även här färdiginslaget om man vill, har dock aldrig provat att beställa)

Inga kommentarer: