söndag 1 februari 2009

Skafferiidéer

Foto: Hemnet


Foto: Vintage


Foto: Den vita skolan

Just nu handlar det mesta här hemma om att tänka på hur vi vill ha vårt skafferi. Har ni fler skafferitips och/eller inspirerande skafferibilder, så får ni gärna höra av er till mig.

Ha en skön vecka!

/Martina

3 kommentarer:

Beas sa...

Jag är SÅ nöjd med vårt nuvarande skafferi. Det är ett som vi köpte till som tillägg till vårt kök från Elektrolux Home. Det är ett hörnskafferi med mer än NIO meter avställningsyta. Jag kan inte för mitt liv förstå hur jag tidigare har klarat mig utan det. Av allt i mitt kök så älskar jag mitt skafferi mest av allt. :-)

Ha en underbar lördag!

Kram Bea

Anonym sa...

Hej Martina! Jag vill oxå ha ett stort skafferi!! Men tills vidare får jag väl drömma om ditt blivande.... Bara 2 synpunkter: Kanske inte alltför många hyllor, då samlar man bara en massa onödiga saker. Nr.2 lättstädat-ni ska in och ut många gånger där per dag, dammvirvel in och dammvirvel ut.......ja du fattar. Åh så kul, jag älskar att rita köksdrömmar! Ritade mammas handikappanpassade kök. Fantastisk känsla att senare se det färdigt och att det blev lika bra som jag trott!(Stoppade jante i en liten burk medans jag skrev det där) Kram Anna Ö

Anonym sa...

Åh underbara skafferier! VIll oxå ha men bor i lägenhet men liiitet kök =(
/www.leilabakar.blogg.se