fredag 28 mars 2008

Nykokt eller sump

Dagens bästa:
Att det fortfarande finns så mycket gott kvar i kylen se´n påskhelgen;
gravad lax, mozzarella o kräftmarinerad sill från Prinsen.
Gott som en rykande het kopp nykokt kaffe.
Dagens sämsta:
Att påskaftonens dessert tagit slut just idag.
Godare finns knappt och nu finns inte den heller. Snyft.
Vanligtvis brukar jag trappa upp chokladintaget lagom till helgen,
men den här weekenden blir det nog tal om avvänjning.
Trist som kaffesump.

2 kommentarer:

Peace in mind sa...

Nu vill man gärna veta vad det var för dessert på påskafton! Kolla in valpar hos mig:)

Martina sa...

Den innehöll naturligtvis choklad. Allt annat betraktar jag som b-varianter av desserter. Det finns visserligen enstaka undantag. MEN de är få. Den här desserten är en chokladkaka som smälter i munnen. Jag vet inte så mycket mer om den än att den innehåller rom och har en tunn botten av mandelmassa. (Det var nämligen inte jag som hade gjort den.) Den finns med i en chokladkakebok som såldes på bokrean i år för typ 49:-. Rena fyndet.